Księgarnia wiedzy ezoterycznej
Wydawnictwo Antykwariat Księgozbiór Regulamin Kontakt

Kosowska kuc hnia jarska

Wydawnictwo: PANDA     Rok wydania: 1990

Liczba stron: 216    Format oprawy: A5    Oprawa: miękka

Opracowanie na podstawie diety stosowanej przez dr.Apolinarego Tarnawskiego w Kosowie. treść: wykaz miar i wag, składniki pokarmowe, higiena i kultura jedzenia, potrawy z jarzyn, soki warzywne, owoce, soki owocowe i napoje, przetwory zbożowe i kasze, potrawy z roslin strączkowych, potrawy z kartofli, sery, napoje mleczne, kompoty i konserwy owocowe, potrawy z jajek, przystawki, zupy, dodatki do zup, potrawy jarskie złożone, pasztety i pieczenie jarskie, sosy, leguminy owocowe - szodony - torty, ciastka i placki, ciasta drożdżowe, zioła i przyprawy w kuchni jarskiej, rady praktyczne.


Cena: nieznana

Copyright © by Arcanus 2024